keskiviikko 17. toukokuuta 2017

30 and Fabulous

Vanhenemista ei voi estää, mutta onneksi sen voi tehdä tyylillä!Nauran taas 15-vuotiaan itseni päiväkirjamerkinnälle, jossa kauhistellaan sitä, että tulen joskus olemaan "jotain 30!!"
No, eihän tämä nyt ole yhtään kamalaa :p En missään nimessä vaihtaisi paikkoja 15-kesäisen itseni kanssa, hell no!

 
Juhlista ei kertynyt loputtomasti kuvia, kun oli kiire emännöidä, mutta tässä postauksessa kaikki mitä löysin!

Kaikki on oikeastaan nyt paremmin, kuin koskaan. Vaikka satunnaisia takapakkeja löytyy, olen nyt tasapainoisempi kun vuosiin. Tämä ei ole ollut kevyt asiantila saavuttaa, joten arvostan tätä mielentilaa todella.
Olen hyvässä parisuhteessa ja ympärilläni on vankka ystävä -ja tukipiiri. En oikeastaan voisi toivoa enempää - tästä seuraava olisi sitten varmaan se lottovoitto, mutta kuten aikaisemmin postasin, pärjään ilmankin :D 
Suurimmat haasteet piilevät edelleen itseni kokonaisvaltaisessa hyväksymisessä ja yleisessä tyytyväisyydessä.

Juhlissa tarjoilin mm. Unicorn Cheesecakea. Sitä oli hauska tehdä :p Se jäi tällä kertaa vähän ohueksi (kun koitin soveltaa jenkkiohjetta suomeksi), eikä sisus päässyt oikeuksiinsa, mutta teen tätä varmasti uudestaankin.

Ystävämme Arto antoi lahjaksi photobooth-henkisen kuvausnurkkauksen, jotta sain kunnon kuvat kaikkien vieraiden kanssa ♥  Tässä osa niistä :) Kaikki mustavaloiset kuvat siis (c) Arto Leppänen


My love ♥ Ei osattu päättää, onko hän tuossa kaavussaan munkki vai Jedi... 
Meillä oli mm. "aasinhäntä"-leikki. Kentauri-yksisarvismies-kuvitus on Jennin tekemä :D ♥


Miten meni niinkun omasta mielestä...

Entä mitä olen sitten tähän astisen elämäni aikana oppinut? Muutama ehkä kliseinen seikka nousee mielen päälle.

♦ Tee asiat, niinkuin ne itsellesi sopivat, äläkä välitä negaatioista asian suhteen. Oravanpyörässä ja pelkästään yhteiskunnan odotusten mukaan eläminen voi katkeroittaa, kuten ehkä olemme ympäriltämme huomanneet. Asioita voi tehdä monella tapaa, liittyivät ne sitten koulutukseen tai työllistymiseen, elämäntapoihin, parisuhteisiin tai mihin vain.

♦ Vaali ihmissuhteitasi, jotka ovat sinulle tärkeitä, ja näe niihin erikseen vaivaa. Itse olen menettänyt silkkaa laiskuuttani ja ylpeyttäni liian monta ihmistä. Pidä kiinni erityisesti sellaisista, jotka haastavat sinua myös kehittymään.
Kuluttavista ja paikallaan junnaavista ihmissuhteista taas pyri kaikin tavoin eroon. Tiedät kyllä itse, mitä ne ovat.

♦ Älä kiinny ihmisiin liiaksi. Se johtaa turhaan kärsimykseen.

♦ Älä määrittele itseäsi muiden kautta. Mieti rauhassa, mistä asioista pidät itse. Vaikutteita voi ottaa, mutta älä menetä itseäsi.

♦ Opettele sanomaan EI. Hitto että on tärkeä taito, jonka olisin halunnut oppia aikaisemmin :D Manipuloivat ihmiset tekevät tämän vaikeaksi varsinkin jos olet kiltti, mutta se on todella sen arvoista.

♦ Pienikään ystävällinen ele, ikinä koskaan missään, ei ole pahitteeksi!

♦ Älä missään nimessä kasva aikuiseksi!!


Miulla oli maailman hienoin unicorn-pinjata!


Tuhoaja asemissaan

Ja tässä tuhoamisvideo! Neitimäistä huitomista :''p Yksisarvinen vs.Minä 6-0

Hän koki lopulta kohtalonsa

Suurin osa vieraistani ^^ Panostukset asuihin lämmittävät sydäntä★★★

Juonipaljastus; Pinjata paikattiin synttäreiden jälkeen, ja se pääsi vielä meidän vappumaskotiksemme. Otin hänestä inspiraatiota vappulookkiini :p

6 kommenttia:

 1. Olipa hyvän mielen postaus! :D Nauroin ääneen tolle videolle x) Mistä ihmeestä olet löytänyt noin kovan pinjatan? Omani hajosi yhdellä lyönnillä! Näyttää tosi hauskoilta bileiltä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se löytyi Prisman lastenosastolta :'D Kaikki ihmettelivät, miten se oli noin törkeän kova. Jos aikuinen ihminen ei saa sitä rikki (vaikka olenkin todistetusti aika heiveröinen x), niin miten sitten lapset ikinä saisivat tuon hajalle? :D Ihmettelen!
   Oli ihan onnistuneet bileet! ♥ Aikaa jäi vain liian vähän toteuttaa kaikki minkä olisin halunnut, mutta nämä nyt olivat käytännössä ensimmäiset järjestämäni isommat juhlat, niin annan itselleni anteeksi :p

   Poista
 2. Hyvää synttäriä! Täältä terkkuja 32-vuotiaalta, en todellakaan menis takaisin teinivuosiin vaikka maksettais ;D Tässä iässä sitä jo tietää mistä tykkää ja mitä haluaa, ja osaa olla välittämättä kakkaakaan ilonpilaajista ja muiden mielipiteistä. Hyvä me sopivan ikäiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kiitän :D Tuntuu todellakin, että kaikki turha draamailu jäi kyllä lopullisesti sinne kahdenkympin puolelle. Juurikin tuo määrätietoisuus ja mielen selkeys on parasta tässä kehityksessä - ei horju enää niin helposti, vaikka mitä tapahtuisi ^^

   Poista