perjantai 30. elokuuta 2013

Turquoise



Joskus tällainen harmaahapsinen mustiainenkin innostuu jostain väristä. Tämän syksyn juttu on tunnelmallinen turkoosi
Se oli lempivärini joskus lapsuudessani, ja on hiljattain tehnyt ovelaa paluuta arkeeni ja juhlaani.
Viimeisimpänä hiuksiini.

Meinasin lätkäistä koko purkin koko päähän, mutta päädyin dippaamaan vain omat ja pidennysteni latvat, kun turkoosi pelaa hopeanharmaan kanssa hyvin.
Vielä tuo liukuvärjäysefekti kaipaa hienosäätöä... otin kuvan takaa ja totesin että siellä on niin kauheita koloja, että jääkööt julkaisematta :D


Mikään kovin omaperäinen valinta turkoosi ei tietysti ole, ja osaan nyt itsekin nimetä joitakin bloggaajia jolla tätä on näkynyt - eipä haittaa! Tuskin hiusvärit ovat kenenkään omaisuutta ;)
Pidän tästä tosi paljon, kaikki muut värikokeilut on lähinnä ahdistaneet, mutta tämä pysynee päässä jonkin aikaa!


Turkoosit piilolinssit löytyi Unisqolta ♥ Parhaat piilarini tähän mennessä.


Koulu sujuu taas... jotenkin^^ On se kumma, ettei pysty käymään kunnolla koulua ilman että vetää nappeja naamaan xD Mutta siis, sain lääkettä esiintymisfobiaani!

Se siis ei ole minulla mikään normaali jännitys, vaan en pysty edes menemään kouluun esiintymispäivänä, jos pienikin esitelmä on tiedossa.
Luulin pärjääväni tällä kertaa, mutta kun lintsasin taas yhden esitelmäpäivän tuttuun tapaan niin totesin, että pakko tälle nyt on jotain tehdä tai en pääse koulua läpi. Marssin kallonkutistajalle kysymään, että onko jotain tehtävissä (psykologista ei ole ollut hyötyä).
Sain sitten beetasalpaajia. Ja ne toimivat - sain pidettyä esitelmäni ilman paniikkia ja sitä esityksen jälkeistä suunnatonta häpeää!
Muutoin olen aikalailla kieltäytynyt lääkkeistä, mutta päätin tässä asiassa olla itselleni armollinen, kun ei niitä tarvitse ottaa muuten kuin esityspäivinä.
Ne siis rauhoittavat hermostoa niin, että fyysiset oireet lievittyvät, mutteivät muuten (ainakaan minulla) vaikuta suorituskykyyn. Mielenkiintoista. Onko muilla kokemuksia?



Mulla oli tuollainen kuvauskaveri. Ja blogger on vissiin taas perjantaituulella...


Loppukevennyksenä vinkki; jos olet miettinyt, mitä voisi tehdä vanhasta sateenvarjosta...


...siitä saa mainion hiustenvärjäysviitan ^^ Kangas vaan pois ja suurennat reikää niin, että se mahtuu pään läpi.


Olen viimeisen viikon kuunnellut (ja jopa soitellut pianolla) Hans Zimmeriä, ja vajonnut tästä maailmasta jonnekin kauniiseen epätodellisuuteen ♥ En voi sanoin kuvailla, millainen inspiraation aalto pääsee valloilleen näiden sävelien ansiosta. Ja millaista terapiaa juuri tähän hetkeen, värien lisäksi.

On Zimmerin syytä, että monesta leffasta ei ole voinut lähteä pois lopputekstien aikana, vaan on jäätävä kuuntelemaan!
(Kuten myös se, että mun ilmais-Spotifyn 10 tuntia meni umpeen jo kuun alussa o_O Harkitsen kyllä jos alkaisi jo maksamaan siitä palvelusta, kun sitä kuitenkin koko ajan käytän, ja aivoparkani ovat jo aloittaneet lähtölaskennan niitä mainoksia kuunnellessa.)

Mutta tätä suosittelen, ja katson muuten kohta kaikki Pirates of the Caribbeanit piristyksekseni  ♥ 
Mahtavaa viikonloppua!


♛♛♛
Hey,

I became inspired from turquoise ^^ Very refreshing to get something more lively in my style than just grey and black :p
I need to finetune them just a bit more, since there appeared terrible colour holes when I turned my back on the camera :D 

First I almost slapped the whole pot in my hair, but I ended up to apply it only in tops. It works so well with this silvery-grey colour^^ What do you think?
There is also a great tip to benefit your old umbrella - the fabric is great hair colouring cape :D

My school goes... average. Not so badly anymore, since I got some pills in my glossophobia^^ I've refused to take any meds before this, but I decided to be merciful to myself, since it's really so bad that I can't even enter the school building when I've supposed to keep a presentation for a group. Luckily I got those beta blockers, which helps to prevent the physical symptoms but doesn't worsen other capasity. They seemed to work quite well when I tried!

I've been listening compositions of Hans Zimmer and sinking into some beautiful unreality ♥ Colours and music, what a therapy.

Have a wonderful weekend!

31 kommenttia:

  1. Oih, hiuksesi ovat niin kauniit! Sopii kyllä sinulle todella hyvin :)
    Itsekin vaihdoin ilmais-Spotifyn Premiumiin enkä ole katunut 10 euron kuukausittaista panostusta hetkeäkään :P Varsinkin kun saman palvelun saa sitten myös puhelimeen. Musiikkia 24/7 saatavilla, sopii mulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jei, kiitos! ♥
      Vähän alkaa joo tuntumaan siltä, et vaikka onkin opiskelijabudjetti päällä niin musiikki on niitä asioita, joihin kannattaa satsata! Ei tarvitse erikseen käydä missään terapiassa :p

      Poista
  2. Mmm.. adding some colour to natural hair is always an interesting twist.
    And I totally see your point about panicking, I´m on the same boat, actually. I am sure you will improve soon by following the right steps :)

    Regards from Spain!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I think so too! Even though I would like to have some totally different and all the way NATURAL colour in my hair, I'll just play a little bit now when I have a change ;p

      Thank you for your words :) I hope (and believe) that we both can win our fear!

      Poista
  3. UPEA tukka ja IHANAT piilarit! ♥ Rakastan turkoosia ja tuon vaalean tukan kanssa se on ihan mielettömän kaunis. :] Vau!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooo, kiitoksia! Tykkäilen itekin :D Viimeksi kokeilin violettia ja se ei jotenkin sopinut mun kasvoihin ollenkaan, tämä passaa paljon paremmin.

      Poista
  4. Tosi komea tukka! Mulla on kauhea hiuskriisi, tahtoisin sellasen vihreänturkoosin letin, mutta ei millään viittis rääkätä kuontaloa millään vaalennuksilla kun on viimein saanut hiukset kasvatettua pitkiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oot kyllä onnenpekka - mulla ei kasva oma tukka solisluiden yli enää lainkaan, kun olen vissiin vaalennellut aikanaan hieman liikaa. Ja tosiaankaan ei voi tehdä enää yhtäkään vaalennusta, muualle kun juurikasvuun eikä sekään ole kovin hyvä juttu :D
      Noh näitä klipsejä oon rääkännyt senkin edestä, nämäkin näyttää vähän kuivakoilta! Edes joku keino saada pitkä tukka ^^
      Kiitos :)

      Poista
  5. Kyllä turkoosit ja siniset vaan on kauniita sävyjä hiuksissa :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aye! Varsinkin näin mustiin pukeutujilla se luo mahtavan kontrastin :)

      Poista
  6. Ihanat hiukset <3 Tykkään kovin noista latvanvärjäyksistä, kokeilen itsekin seuraavan kerran kun oma väri alkaa kyllästyttää. Kokemus kun on todistanut, että koko pään värjäys juontaa ennenpitkää lyhyeen tukkaan ja sitten Husband nyrpistelee... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiiitos :) Suosittelen kyllä, tämä on eka kerta kun itse kokeilin latvavärjäystä. Vähän harmittomampaa kun se koko pää tosiaan, latvoista sentään tällainen suoraväri kuluu melko nopsaan jos ei tykkääkään :D Mulla oli se violetti ensin, ja sain sen pois muutamassa viikossa kaikenmaailman vippaskonsteilla kuten öljyhoidoilla jne.

      Poista
  7. ihana ihana tukka!! täydellisesti sopii hopea ja turkoosi yhteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miee kiitän ♥ On kyllä yllättävän sopiva combo!

      Poista
  8. Upeat hiukset, tuo väri todellakin sopii sinulle!!^^ Vaikka sinun kasvoihisi näyttää sopivan minkä tyyliset hiukset tahansa!!!:) Se on kumma kun monet kuvittelee omistavansa jonkun hiusvärin!!! Sit ollaan naama mykkyrällä jos jollain näistä maapallon miljardeista ihmisistä omaa saman väriset hiukset!!xD Täällä saa kohta tosissaan käyttää luovuuttaan jos meinaa löytää sellaisen värin jota ei ole kellään!!!=D
    no joo... ihmiset kuitenkin jokainen näytetään omalta itseltämme ja omalta persoonalta vaikka olisikin samanlaiset hiukset!!!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon ♥ Täytyy todeta että se liila ei mätsännyt mun kasvoihin tai sitten sen olis pitänyt olla joku eri violetin sävy :D En tainnut edes laittaa siitä kuvaa tänne blogin puolelle, kun hankkiuduin niin nopsasti eroon siitä xD Mutta loppu hyvin kaikki hyvin!

      Jep, se ois pistettävä kaikki sateenkaaren värit päähän kerralla ja siltikin varmaan "matkisi" jotakuta :p Kyllähän täällä blogimaailmassa huomaa että monien hiustenvärit muuttuu samaa tahtia saman värisiksi, mutta musta se ainakin on ihan luonnollista inspiroitua toisista samanhenkisistä ^^

      Poista
  9. Hiuksesi näyttävät tosi "raikkailta"! :) Paremmin sopii tuo liukuvärjäys kuin koko tukka turkoosiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Oon samaa mieltä, olis voinut kaduttaa jos olisi vetänyt koko pään täyteen :D

      Poista
  10. Vau! Todella kauniit nuo uudet hiukset <3 Ja piilarit kruunaavat kyllä kokonaisuuden täydelliseksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän ♥ Piilarit oli kyllä iloinen ylläri, ne ei tunnu silmissä juuri miltään ja kerrankin on sen väriset mitä pitikin :D Tullut aika monta hutia nyt piilareita tilatessa, kun tuotteessa sanotaan keltainen ja sitten tällaisen ei-aasialaisen silmissä ne on hailakan ruskeat x__x

      Poista
  11. Nyt on upeet hiukset! Voin kuvitella kuin upeelta noi näyttää kiharrettuna :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti ♥ Ai juu!! Otanpa vinkistä vaarin :D Oon viime vuosina kokonaan unohtanut kiharoiden olemassaolon. Nehän sais niin helposti vaikka vaan jollain pötköillä kosteisiin hiuksiin.

      Poista
  12. Apua kuinka ihana tukka o_o Aivan täydellinen! Sinisen ja turkoosin sävyt hiuksissa kääntävät aina katseeni kadulla, ehdottomat lempparit <3

    On huvittavaa, kuinka katkeraksi ihmiset voivat heittäytyä silkan hiusvärin takia - eräskin tyttö tuli kännipäissään avautumaan mulle, kuinka oli käynyt kaikki Facebook-kuvani läpi ja haukkunut niitä koska olin värjännyt tukkani samalla värillä kuin hänkin :D Myönsi sentään, että moinen toiminta johtui vain kateudesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä totta että ne sävyt kääntää katseet ^^) Kiitos paljon ♥ Harmi etten jaksa pitää näitä pidennyksiä ihan joka päivä, mutta kyllähän tämä pelkkä omakin tukka menettelee vaikkei noin pitkä olekaan!

      No johan oli juttu xD Jep, en vaan tajua tuollaista katkeruutta. Meitä ihmisiä on täällä telluksella niin julmetusti, että miten voi yllättyä siitä että tuolla yhdellä on just se sama punaisen sävy! Me ainakin kavereiden kanssa matkitaan toisiamme ihan avoimesti, just apinoin Jenniltä yhdet kengät jne jne :D Eri asia jos alkais kaiken tekemään perässä.

      Poista
  13. Jaksan aina vain ihailla näitä sun väri-comboja hiuksissa ^^ turkoosi on aivan ihana, ja sopii sulle ihan älyttömän hyvin. <3 Ja nuo piilaritkin on ihan kuin tehty sulle!

    Ah, Hans Zimmer, täytyypä laittaa soimaan täälläkin. Koskettavimpia sävellyksiä on pari kappaletta King Arthur-soundtrackilta, mm. "All of them", joka muuten soi Nightwishin intro/outro nauhanakin End of an Era-dvdllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia ♥ Ootan innolla mitä saat omaan tukkaas aikaan ;)

      Juu toi King Arthurin soundtrack on tosi ihana, ja sitten Batmanin myös, mutta Pirates of the Caribbean -sävellykset on kyllä mun suosikkeja, ah ♥ Drink up me hearties, yo ho!

      Poista
    2. Yo ho, yo ho, it's pirate life for me ;)

      Poista
  14. Todella upeat hiukset! ♥ Jotenkin nuo sävyt sopii toisiinsa ihan älyttömän hyvin, vaikka ei ihan ensimmäisinä väriyhdistelminä mielessä kävis ainakaan miulla. :) Hienot ovat ja soppiivat siulle kun nenä naamaan! ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehusta ♥ Tää combo tuli ihan puun takaa kun piti tosiaan laittaa koko purkki päähän, mutta kokeilin sitten tällasta ja hyvä näin ^^

      Poista